Més de 90 anys  dedicats a la infància i l'adolescència
 

Nazareth Sant Jordi 2020 03.jpg

Ens quedem a casa

 

Portem ja força dies a casa, convençudes que estem fent el millor pel be de la salut de tots. Seguim amb força, amb ganes de viure i de moure'ns. Mentre esperem el moment de poder tornar a sortir al carrer, omplim el dia d'activitats, d'estudi, de convivència. Podeu veure'ho aquí.

 

Informació COVID-19

 

Davant la crisi sanitària en què estem immersos, cal que les nostres fonts d'informació siguin sempre canals oficials i fidedignes. Des de FEDAIA ens ofereixen tot un seguit d'informació que ens serà d'utilitat. Accediu-hi a través d'aquest ENLLAÇ.

Concurs de Sant Jordi 2020

Com cada any, convoquem el concurs de Sant Jordi per a les residents al Centre. Per aquelles que teniu les ments inquietes, paraules que no podeu contenir, sentiments que heu de deixar volarrrr…. Podeu presentar qualsevol creació literària en forma de poema, relat, poesia, conte, còmic ... El concurs és anònim: s'ha de presentar un sobre tancat amb el lema.

Cliqueu AQUÍ per a veure les  propostes.

Celebració del Centenari

 

El proper any 2020 se celebrarà el centenari de la inauguración de l'Obra Nazareth per les germanes Godó Eguía. Us convidem a repassar la nostra història en imatges.

Actualitat

INFO

+

+

Amb el suport de:

Formem part de:

Altres entitats col·laboradores: